MENU

Před dubnovým termínem KLP ze správního práva pořádáme pod hlavičkou advokátní kanceláře ROWAN LEGAL semináře „KLP Games – Správa“. Navazujeme na semináře z předchozích let, které nejprve organizoval Michal Třešňák ještě během studií a loni již pod záštitou ROWANu.

Cílem seminářů je připravit Vás na KLP zábavnou formou. Semináře jsou zpravidla rozděleny na dvě části. Nejprve projdeme důležité instituty a následně si je vyzkoušíme v simulačních hrách. Zaměříme se na problematiku, která je nutná ke složení KLP, zejména na práci se zákony, běh lhůt, vady rozhodnutí a jejich nápravu a procesní postup v řízeních. V simulačních hrách si pak zkusíte, jaké to je žádat o vydání územního rozhodnutí, jak hájit zájmy nepřejícího souseda, dotčeného orgánu anebo jak na protivnou úřednici. Detailní obsah seminářů, jakož i termíny jejich konání naleznete zde.

Celá akce je rozložena do 5 seminářů, které budou vždy probíhat přibližně 2 hodiny. Setkávat se budeme v naší kanceláři na adrese Na Pankráci 1683/127, Praha 4 Pankrác, budova GEMINI A, 3. patro.

Vzhledem k tomu, že jsou semináře interaktivní, je počet přihlášených omezený na 8 účastníků a dopředu uvádíme, že při výběru budeme preferovat zájemce, kteří se mohou účastnit všech 5 seminářů. Vybraným zájemcům bude do 15. března 2019 zaslán informativní email s dalšími podrobnostmi.

Ačkoliv byly dříve tyto semináře zpoplatněny, rozhodli jsme se je letos zpřístupnit zdarma. Přihlásit se můžete na email: melkusova@rowanlegal.com.

Těšíme se na Vás,

Michal Třešňák a Jirka Votrubec

 


Vyčkávat s placením daně je drahé Miloš Olík: Praha zazáří na arbitrážní mapě