MENU
Rowan Legal

Ve čtvrtek 12. 4. 2018 byly vyhlášeny výsledky prestižního mezinárodního právního žebříčku Legal 500 pro rok 2018. Hodnocení je výsledkem několikaměsíčního průzkumu mezi klienty advokátních kanceláří.

V letošním roce získala naše kancelář nejvyšší ocenění, které hodnotitelská společnost Legal 500 uděluje. V kategorii TMT jsme se umístili v Tier 1, tedy na absolutním vrcholu žebříčku.
V aktuálním hodnocení se nám podařilo posunout na vyšší příčky hned ve dvou oblastech, kromě zmíněné kategorie TMT je to i oblast Dispute Resolution (Řešení sporů), kde naše praxe získala ocenění Tier 2, oproti loňskému Tier 3.

Právní žebříček Legal 500 tradičně vyhodnotil i vedoucí právní osobnosti. Nejvyššího uznání se dostalo Josefu Donátovi, partnerovi v naší advokátní kanceláři, který pro oblast TMT získal ocenění Leading Lawyer. Nově hodnotitelská společnost vydala i seznam doporučovaných expertů pro jednotlivé oblasti. V kategorii Commercial, corporate and M&A jsou to Martin Janoušek, Vladimír Hejduk a Ondřej Křížek. V kategorii Dispute Resolution získali uznání Miloš Olík, Michal Nulíček, Martin Janoušek a Lukáš Duffek. A v kategorii Projects and Energy je doporučován Vilém Podešva.

Kompletní výsledky najdete zde: https://www.legal500.com/firms/10979/11339


Advokátní kancelář ROWAN LEGAL jmenovala tři nové vedoucí advokáty Zveme Vás na přípravné semináře před klauzurními pracemi ze správního práva